Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام نوایی گفت:میز مطالعاتی جواهر الکلام با تطبیق دیدگاه های امام راحل، مقام معظم رهبری و صاحب جواهر در قالب دو گروه اقتصاد و سیاست در حوزه علمیه خراسان فعال شده است.

به گزارش خبرگزاری  شبستان از مشهد، حجت الاسلام «علی اکبر نوایی» امروز(۴ بهمن) در نشست مدیرکل دفتر حمایت از جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با اشاره به کارهایی که در زمینه نخبگان و استعدادهای برتر انجام شده است، گفت: هدف این است که این دسته از طلاب در حلقات علمی به حد صاحب نظری و تولیدات بنیادی برسند و حرکتی جدی و پویا و در نتیجه بالندگی ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول مرکز نخبگان و استعدادهای برتر حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه بحث نظریه‌پردازی و طرح روش شناسی نظریه پردازی در سال ۹۸ اجرا شده، اظهار کرد: طرح های استاد راهنما، کشف مسئله، تفسیر متن و تحلیل روش محتوا و انتشار مجلات فقه حکومتی و ایده‌های نخبگانی از دیگر کارهایی است که از سوی این مرکز اجرا شده یا در حال پیگیری است.

 

وی با اشاره به اینکه هم اکنون شش گروه فعال فقه حکومت، فقه تمدن، علوم انسانی، اخلاق، عدالت و مهندسی فرهنگی در قالب طرح شهید بیاضی زاده با نظارت این مرکز فعالیت دارند، گفت: میز مطالعاتی جواهر الکلام با تطبیق دیدگاه های امام راحل، مقام معظم رهبری و صاحب جواهر در قالب دو گروه اقتصاد و سیاست در حوزه علمیه خراسان فعال شده است.

 

حجت الاسلام «حسین فولادی» نیز در این نشست با بیان اینکه یکی از خدمات علمی این جامعه، چاپ و نشر نزدیک ۱۰۰ اثر در سال گذشته و ۱۲۰ ایده و طرح در کنار خدمات مالی و معیشتی بوده است، خاطرنشان کرد: پس از رفع بیماری کرونا، سفرهای علمی برای این قشر حوزوی در کنار مسئله و طرح جذب استعدادهای درخشان از ابتدای سال ورود به حوزه، مد نظر قرار می گیرد.

 

مدیرکل دفتر حمایت از جامعه نخبگانی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه به فاز دیگر اهداف جامعه نخبگانی مرکز خدمات یعنی رویکرد حمایتی طرح شهید بیاضی زاده اشاره و ابراز کرد: کارها می بایست ناظر به نیازهای نظام و جامعه تعریف شود و نخبگان به جایگاهی برسند که مسائل انقلاب و نظام را بررسی و نیاز سنجی کنند و در واقع دغدغه نخبگانی برای مسئله های نظام اسلامی بیش از پیش شود.

 

وی افزود: انتظار می‌رود مستعدان در کنار پاسخ به نیازهای فکری و فقهی جامعه و نظام، در زمینه مدیریت به توان بالایی برسند و از سوی حوزه علمیه به نهادهایی که نیاز دارند، معرفی شوند.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: میز مطالعاتی حوزه علمیه خراسان نخبگان حوزه علمیه خراسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۹۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد

به گزارش قدس خراسان، مسعود ابراهیمی اظهار کرد: در طول چهار دهه گذشته خدمات مفیدی با شناخت از نیاز جامعه در دوران های مختلف توسط جهاد دانشگاهی به جامعه عرضه شد.

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی افزود: در نگاهی نو به حوزه فناوری، جهاد دانشگاهی به دنبال نقش آفرینی موثر در زیست بوم فناوری است تا به عنوان نهاد واسط، بتواند سایر اعضای این مجموعه را در کنار یکدیگر جمع کند تا در کنار توانمندی صنایع به نیاز جامعه پاسخ داده شود.

وی ادامه داد: امید است این اتفاق باعث گسترش هم افزایی در سایر حوزه ها نیز شود تا جهاد دانشگاهی در مسیر هماهنگ سازی بتواند در کشور مثمر ثمر باشد.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نیز گفت: این رویداد، نماد اعتماد و اراده بین فناواران، صنعتگران و مسوولان است تا این مسیر فرهنگ ساز بتواند مشکلات این حوزه را در صنعت غذا، کوتاه تر کند.

حسین امینی افزود: باید با تمام تلاش خود به اعتبار کشورمان ایران بیفزاییم و این اتفاق با همدلی و نوآوری و سختکوشی میسر و در نهایت امکان حضور در بازار رقابتی فراهم می شود و این در حالی است که قوانین متناقض و یا اجرای ضعیف قوانین باعث دلسردی نخبگان و صنعتگران می‌شود که باید به این موضوع توجه داشت.

وی ادامه داد: این رویداد، آغازی است تا با شناخت مشکلات صنعت غذا، حل آن به دست جوانان نخبه سپرده شود تا گرهی از گره های صنعت بگشاید و جهاد دانشگاهی با تمام توان و ظرفیت خود آماده است تا اهالی صنعت و فناوران را یاری کند که به امنیت غذایی پایدار که نیاز حکمرانی است، دست یابیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند