Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه همکاری بین مرکز خدمات حوزه های علمیه و جمعیت هلال احمر استان قزوین به منظور بهره گیری و مشارکت و حضور طلاب و فضای حوزوی در فعالیت های داوطلبانه و بشردوستانه منعقد شد .

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ تفاهم نامه همکاری بین مرکز خدمات حوزه های علمیه و جمعیت هلال احمر استان قزوین روز یکشنبه با حضور حجت الاسلام صفی خانی مدیر کل مرکز خدمات حوزه های علمیه استان قزوین ، دکتر آصفی مدیر عامل و حجت السلام مفیدی کیا مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه جمعیت هلال احمر استان به منظور بهره گیری و مشارکت و حضور طلاب و فضای حوزوی در فعالیت های داوطلبانه و بشر دوستانه، در این جمعیت به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسن آصفی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قزوین در رابطه با تفاهم نامه همکاری بین مرکز خدمات حوزه های علمیه و جمعیت هلال احمر استان اظهار داشت: این تفاهم نامه در راستای توجه جدی به مدیریت کارآمد بحران و خدمت رسانی بهتر و مؤثرتر به آسیب دیدگان حوادث طبیعی و حوادث غیرمترقبه و به منظور تحقق اهداف مورد نظر و انجام برنامه ها و فعالیت های مشترک، منعقد گردید.

وی با بیان اینکه توانمندسازی طلاب، روحانیون و خانواده ایشان و کارکنان مراکز مرتبط حوزوی به عنوان جامعه هدف از طریق آموزش های لازم در حوزه امداد و کمک های اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح یکی از موضوعات این تفاهم نامه است در ادامه افزود: همکاری و برنامه ریزی در راستای استقرار و انسجام فعالیتها و بهبود کیفیت فعالیت های داوطلبانه طلاب و روحانیون، تعامل و همکاری متقابل در راستای تشکیل گروههای داوطلبی طلاب در قالب کانون طلاب و خانه های هلال طلاب ازجمله موضوعات دیگر این تفاهم‌نامه است. 

آصفی عنوان کرد: ایجاد و توسعه همکاری ها بین جمعیت و مرکز با استفاده از منابع و ظرفیت های طرفین در راستای ارتقای سطح دانش و مهارتهای امدادی عام المنفعه، ترویج و توسعه فرهنگ خودامدادی و دگر امدادی و کمک به امر سلامت جامعه در قالب برنامه ریزی طرفین از اهداف مهم انعقاد این تفاهم نامه بین دو مجموعه است.

وی افزود: این تفاهم نامه زمینه های همکاری مشترک در راستای استفاده از ظرفیت و امکانات طرفین در جهت آموزش نیروها، همکاری در آموزش مباحث دینی و مذهبی مرتبط با احکام امدادی، سازماندهی فراگیران این تفاهم نامه در قالب تیم های کمکهای اولیه، برنامه ریزی و هماهنگی جهت اجرای برنامه های مناسبتی مشترک در جهت ترویج موضوع امداد و کمکهای اولیه، خدمات داوطلبانه و عام المنفعه و راه اندازی تشکل های طلاب در قالب "خانه هلال" و "کانون طلاب" را به منظور یکپارچه کردن فعالیتهای امدادی و عام المنفعه طلاب و فراهم نمودن شرایط عضویت افراد آموزش دیده در جمعیت جهت شرکت در فعالیت های داوطلبانه، بشردوستانه و امدادی را فراهم می کند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان در پایان ارتقای دانش و مهارت روحانیون و خانواده‌های آن‌ها در زمینه  امداد و کمک‌های اولیه و مقابله با سوانح و حوادث را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: امیدوارم با تعامل حوزه و جمعیت در فعالیت‌های مختلف و با برنامه‌ریزی مناسب، این تعامل در زمان حوادث و شرایط اضطراری منسجم‌تر و معطوف به نتیجه باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هلال احمر قزوین مرکز خدمات حوزه های علمیه جمعیت هلال احمر استان فعالیت های داوطلبانه تفاهم نامه همکاری تفاهم نامه برنامه ریزی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۳۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • واژگونی خودرو در آزاد راه قزوین - زنجان با ۳ مصدوم
  • یک کشته در سانحه رانندگی طارم سفلی 
  • یک فوتی و یک مصدوم در واژگونی خودرو در طارم سفلی
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان