Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم اظهار کرد: همکاری جهاد دانشگاهی و مرکز خدمات حوزه های علمیه در استان قم سابقه دیرینه دارد و این دو نهاد در زمینه های آموزشی و اشتغال و کارآفرینی و درمانی همکاری های بسیاری داشته اند که این همکاری ها مقدمه ای برای عقد تفاهم نامه کشوری جهاد دانشگاهی و مرکز خدمات حوزه های علمیه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محمد حیدری در دیدار با معاونین مرکز خدمات حوزه های علمیه قم بیان کرد: با توجه به گستردگی جامعه تحت پوشش مرکز خدمات در سراسر کشور همکاری های جهاد دانشگاهی و مرکز خدمات حوزه های علمیه در استان قم به مرور به جایی رسید که لزوم همکاری گسترده تر این دو نهاد در سطح کشور احساس می شود.

دکتر حیدری افزود: مراکز خدمات تخصصی، زمینه های مختلف پژوهشی، آموزشی اشتغال و کارآفرینی و درمانی جهاد دانشگاهی در سراسر کشور ظرفیت خوبی برای انجام فعالیت های مشترک و ارائه خدمات متنوع برای مرکز خدمات حوزه های علمیه و جهاد دانشگاهی فراهم کرده است که باید از آن به بهترین نحو استفاده کرد.

وی اظهار کرد: تفاهم نامه همکاری جهاد دانشگاهی و مرکز خدمات حوزه های علمیه برای تمام استان ها ارسال شده است و واحد های سازمانی جهاد دانشگاهی و مراکز خدمات حوزه های علمیه در سراسر کشور باید تفاهم نامه های بومی شده و ویژه استان خود را هر چه سریع تر تنظیم و امضا کرده و فعالیت های مشترک را آغاز نمایند.

در ادامه این جلسه علی حسینی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، عنوان کرد: بسته های آموزشی متنوعی ویژه مهارت های مختلف مختص  طلاب و خانواده های آنها آماده شده تا بتوانند با انتخاب هر یک از این بسته های آموزشی مهارت های لازم برای اشتغال را به دست بیاورند و کسب و کار خود را راه اندازی کنند.

وی  با اشاره به مصوبات این جلسه، تصریح کرد: با توجه به این که پراکندگی مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی در سطح استان محدود است مطابق پیشنهاد مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور، در صورتی که فضای آموزشی مناسب در هر نقطه ای از استان در اختیار جهاد دانشگاهی قرار بگیرد، جهادد دانشگاهی قادر به برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز جامعه مخاطبین این مرکز خواهد بود.

یاسر شریفی مدیر شعبه سازمان تجاری سازی و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی در استان قم نیز در این دیدار گزارشی از پیشرفت طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قم ارائه کرد و گفت طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار رفاه اجتماعی با اجرای جهاددانشگاهی در حال انجام است.

شریفی، زمینه های همکاری با مرکز خدمات حوزه های علمیه و طرح های پیشنهادی و اشتغال محور را ارائه نمود و گفت: ظرفیت انجام پروژه های مشترک با مرکز خدمات حوزه علمیه در حوزه اشغال و کارآفرینی و کسب وکارهای خرد و مشاغل خانگی وجود دارد.

وی ادامه داد: مراکز نوآوری و شکوفایی و سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی از جمله مراکزی است که پذیرای ایده هایی است که قابلیت تبدیل به محصول و تجاری سازی را دارد و در این مسیر مشاره ها و کارگاه ها و نشست های تخصصی و رویدادهای ایده پردازی در این مرکز برگزار می شود.

حجت الاسلام و المسلمین بنی علی معاون فرهنگی مرکز خدمات گفت: خیلی از اقدامات در استان قم می تواند نوآورانه و خلاقانه انجام شود و الگوی جدیدی برای سایر استان ها باشد.

معاون معیشت و توانمندسازی مرکز خدمات استان قم نیز در این جلسه با ابراز تعجب از این که چرا این تفاهم نامه زودتر به امضا نرسیده تا مرکز خدمات حوزه های علمیه از ظرفیت جهاد دانشگاهی بهره‌مند شوند گفت: جهاد دانشگاهی تخصصی ترین نهاد در زمینه های علمی و آموزشی و کارافرینی و پژوهش است و در طرف مقابل مرکز خدمات حوزه های علمیه تخصصی ترین مرکز در زمینه ارائه خدمات رفاهی به اعضا و جامعه تحت پوشش است.

حجت الاسلام و المسلمین حسین اماندادی در ادامه گفت: در خصوص توانمندسازی خانواده های حوزوی سامانه کسب بوم طراحی و راه اندازی شده است تا به تجاری سازی محصولات مشاغل خانگی طلاب و خانواده های حوزوی کمک شود که البته این سامانه در انحصار خانواده های طلاب نیست و عموم جامعه نیز می توانند از ظرفیت های آن استفاده کنند و جهاد دانشگاهی با توجه به دارا بودن سابقه علمی در حوزه اشتغال و کارآفرینی می تواند موجب توسعه و اثربخشی هرچه بیشتر این سامانه باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی خدمات حوزه های علمیه مشاغل خانگی استان قم تجاری سازی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۷۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد
  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم