Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران تفاهمنامه همکاری جهاد دانشگاهی با مرکز خدمات حوزه علمیه مازندران، عصر دیروز ۱۸ مردادماه در این واحد، منعقد شد.

نشست حجت‌الاسلام جواد فلاح، مدیر مر کز خدمات حوزه‌های علمیه مازندران با محمدرضا شافعیان، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران در راستای انعقاد تفاهمنامه با محوریت موضوع‌های همکاری در عرصه سلامت (تشخیص و درمان) فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، اشتغال و کارآفرینی عصر دیروز ۱۸ مردادماه در این واحد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست محمد رضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: در عرصه فرهنگی این واحد آمادگی دارد تا همه تجارب فرهنگی و اجتماعی خود را برای بهره‌مندی حوزه علمیه به اشتراک گذارد.
وی افزود: خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) و خبرگزاری دانشجویان ایرن (ایسنا) دو رسانه قدرتمندی است که می‌تواند در انعکاس اخبار، فعالیت‌ها و نیز نشر دیدگاه‌های معارفی و آثار پژوهشی حوزه‌های علمیه استان مفید باشد.

شافعیان تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با داشتن مرکز علمی کاربردی و نیز مراکز آموزش‌ی کوتاه مدت در زمینه آی. تی. هنری، طب اسلامی، فوریت‌های پزشکی، داروشناسی و ... در شهرهای تنکابن، آمل، بابل، بابلسر، قائمشهر، ساری و بهشهر می‌تواند در آموزش آکادامیک حوزویان نیز برنامه‌ریزی کند.

وی با بیان اینکه در حوزه توانمندسازی و اشتغال، مسیر اقتصادی کردن فعالیت‌ها را به خانواده‌ها نشان می‌دهیم، افزود: با هدایت شغلی افراد می‌توانیم کسب و کار خرد و خانگی آن‌ها را رونق دهیم.

شافعیان گفت: مرکز خون بندناف جهاد دانشگاهی با تخفیف مناسب در قالب یک تفاهمنامه می‌تواند خدمات خوبی در ارتقای سلامت کارکنان و خانواده حوزه علمیه در استان ارائه کند.
وی با بیان اینکه، خدمات جهاد دانشگاهی به قشر روحانیت ماندگار و مایه خیر و برکت است، افزود: در حوزه چاپ و نشر کتاب، انتشارات جهاد دانشگاهی آماده چاپ آثار علمی و دانشگاهی استادان حوزوی است.

در ادامه حجت‌الاسلام فلاح مدیر مر کز خدمات حوزه‌های علمیه مازندران گفت: این مرکز به بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از طلبه خدمات ارائه می‌کند که مجموعه این افراد با خانواده‌هایشان بالغ بر ۱۵ هزار نفر هستند.

وی با بیان اینکه، همه کسانی که در حوزه علمیه پذیرش می‌شوند از سلامت جسمی، روحی و روانی برخوردار هستند، افزود: دوره مشاوره قبل و بعد از ازدواج و تحصیلات، تشویق طلبه‌های ممتاز و نیز پیشگیری و درمان در حوزه سلامت از اقدامات مرکز خدمات پشتیبانی حوزه علمیه استان است.

فلاح با بیان اینکه آموزش کمک‌های اولیه سلامت برای حوزویان باید انجام شود، بیان کرد: سال گذشته برای ۱۱۳ نفر از خانواده‌های حوزه علمیه اشتغالزایی شد و در نظر داریم این آمار در پایان امسال به ۳۱۳ نفر برسد.

در ادامه حجت‌الاسلام ابراهیمی، معاون سلامت حوزه علمیه با بیان اینکه مرکز خدمات هر استان یک شعبه دارد، گفت: جهاد دانشگاهی با رشته‌های آموزشی وکاربردی خود می‌تواند نقش موثری در ارتقای سلامت روحی و افزایش حس اعتماد به نفس جوانان حوزوی داشته باشد.

وی افزود: شیوع کرونا بسیاری از برنامه‌های فرهنگی حوزه علمیه را تحت تاثیر قرار داده و امیدواریم با همکاری با معانت فرهنگی جهاد دانشگاهی بتوانیم فعالیت‌های مشترکی را در این راستا دنبال کنیم.

در ادامه سیده زینب تقوی معان فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران اظهار کرد: طلاب برای بروز کردن توانایی‌های خود بهتر است با برخی آموزش‌ها و خدمات جهاد دانشگاهی آشنا شوند.

وی افزود: در حوزه فرهنگی، مرکز امام و انقلاب، هر ساله به صورت کشوری با عنوان اردوی «طریق جاوید» دانشجویانی را انتخاب و در این اردو همراهی می‌کند.

تقوی گفت: برگزاری اردوی «ایران مرز پرگوهر» با هدف نهادینه کردن شعار «ما می‌توانیم»، فعالیت «مرکز نوع ب» در راستای تولید محتوای مجازی قرآنی، برگزاری مسابقات مناظرات دانشجویی به زبان فارسی و انگلیسی، چاپ کتاب اساتید حوزه علمیه، خبرگزاری ایکنا و ایسنا و مرکز افکار سنجی از دیگر ظرفیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی است.

لازم به ذکر است، در پایان این نشست دو طرف تفاهمنامه همکاری را در موضوعات ذکر شده امضا و بر اجرای هر چه زودتر و دقیق آن تأکید کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری حوزه علميه جهاد دانشگاهی مازندران جهاد دانشگاهی علمیه مازندران مرکز خدمات خدمات حوزه حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۹۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم

ایسنا/مازندران مدیر مرکز حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود .

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند .

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود . 

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم  صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز  شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با  نهادهایی مانند آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد
  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم