Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@11:15:45 GMT

۹۵۰ طلبه استان سمنان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۴۲۸۵۷

۹۵۰ طلبه استان سمنان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام یزدان جمشیدی ظهر شنبه در دیدار با استاندار سمنان به میزبانی دفتر وی با بیان اینکه دو هزار و ۷۰۰ طلبه در استان سمنان تحت پوشش مرکز خدمات حوزه‌های علمیه در ۲۳ حوزه علمیه استان سمنان هستند، ابراز کرد: مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان سمنان صرفاً به طلابی خدمات ارائه می‌کند که فعالیتی جز تدریس، تحصیل و یا تبلیغ ندارند

وی با بیان اینکه ۹۵۰ طلبه تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی و ۳۷۰ طلبه تحت پوشش بیمه سلامت هستند، افزود: به این ترتیب باید گفت ۱۰۰ درصد طلاب استان تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارائه مشاوره به طلاب

مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان سمنان بیان کرد: یکی از فعالیت‌های مرکز خدمات حوزه علمیه استان سمنان تشکیل صندوق شجره طیبه است که در شش ماه اول امسال یک میلیارد تومان تسهیلات به طلبه‌ها اعطا کرده است

جمشیدی با بیان اینکه یکی از فعالیت‌های دیگر مرکز خدمات حوزه علمیه توجه به خانواده و امور فرهنگی است که در زمینه به طلبه‌ها و خانواده‌های آنها مشاوره‌های در بخش‌های حمایت، تحصیل ارائه و همچنین همایش‌هایی را برای همسر و فرزندان طلاب برگزار کرده است، تاکید داشت: فعالیت دیگر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، توجه به معیشت و توانمندسازی طلاب است که در این راستا قرارگاه حضرت خدیجه (س) تشکیل شده است

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان، ساختمان اداری است، تاکید کرد: مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان در شهرستان شاهرود دارای نمایندگی و در سایر حوزه‌های شهرستان‌های استان رابط دارد.‌

کد خبر 5307642

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه های علمیه حوزه های علمیه استان سمنان طلاب ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه هفته دفاع مقدس اردبیل واکسیناسیون کرونا اربعین حسینی گرگان کرمانشاه سیستان و بلوچستان واکسیناسیون ایلام مرکز خدمات حوزه های علمیه استان علمیه استان سمنان تحت پوشش بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۲۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم

ایسنا/مازندران مدیر مرکز حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود .

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند .

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود . 

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم  صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز  شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با  نهادهایی مانند آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم